Kam s dětmi v Ostravě?

Chcete si s rodinou ukrátit čekání na dovolenou? Nebo prostě jen chcete vyrazit na rodinný výlet ve vašem okolí? Najděte takové atrakce pro děti v Ostravě, které budou bavit celou rodinu. Zatímco koupaliště, rozhledny nebo muzea zabaví jen na pár hodin, dobře vybavený rodinný areál nabídne tolik druhů zábavy, že zde rádi strávíte celý den.

Každý rodič dobře ví, že vymyslet dětem zábavu na více než pár hodin je velmi těžký úkol, zvlášť, pokud dětí máte víc. Zábava pro děti v Ostravě by měla potěšit jak malé, tak velké, sportovce i objevitele, adrenalinové nadšence i klidnější povahy. A pochopitelně bavit také rodiče a nabídnout možnost dát si oběd ve skvělé restauraci.

Nejoblíbenější atrakce pro děti

Areál Skalky proto přes léto nabízí 32 různých atrakcí. Sportovce určitě potěší velká a malá lanová pyramida, která prověří jejich fyzickou kondici. Společně s rodiči si mohou zahrát minigolf nebo třeba fotbal, případně mohou ti starší vyrazit na vybavené workoutové hřiště. Menší si ale určitě užijí dost zábavy na trampolínách nebo na dětské lezecké stěně, případně mohou zamířit na kolotoče.

Klidnější děti, které raději objevují svět a dozvídají se stále nové zajímavosti, se mohou těšit na paleo naleziště nebo si vyzkoušet opravdové rýžování zlata, zkoumat vodní mlýnky a nebo se třeba setkat s piráty. Protáhnout se ale mohou na oblíbené lanovce zipline a ti úplně nejmenší na barevném dětském hřišti se skluzavkami nebo na nafukovacím hradu.

Toužíte s dětmi zažít adrenalin? Až spatří autodrom, bude volba jasná. A už jste zkoušeli například aquazorbing? Jedná se o poměrně nový druh zábavy, díky které si vyzkoušíte doslova chodit po vodě – ve vodotěsné plastové kouli napuštěné vzduchem. Tím samozřejmě výčet atrakcí pro „vodomily“ nekončí, vždyť třeba i takové šlapací lodičky mohou být skvělou zábavou pro celou rodinu.