Co dělat, když chci vybrat náušnice s minerály?

Náušnice jsou šperky, které doplní každý ženský outfit. Jsou to sice mnohdy drobnosti, nicméně jejich výběr není radno podcenit. Mohou tvář zvýraznit, ale také pokazit celkový dojem. Na co se zaměřit při jejich výběru?

Jak vybrat ty pravé kousky?

Vzhledem k tomu, že typů a druhů náušnic je velké množství, je potřeba si dobře promyslet, jaký kousek momentálně zvolíme. Hledisek, podle kterých vybírat, je velké množství. Nezáleží pouze na příležitosti, ke které náušnice bereme, ale také na outfitu. Svoji roli však hraje třeba i tvar obličeje nebo barva vlasů, pokožky či očí.

Kdo bude náušnice nosit?

Mladší dívky dávají, většinou, přednost méně nápadným kouskům, které jsou vyrobené ze stříbra, chirurgické oceli nebo bílého zlata. Mohou být doplněné nějakým kamenem. Jemný vzhled nabízí růženín. Univerzální je pak křišťál. Sebevědomé ženy sáhnou do nabídky výraznějších kousků, s barevnými kameny. Mezi takové patří rubín nebo smaragd. Výrazné kousky jsou vodné do společnosti. Decentní kousky jsou doplněné o perly. Může se jednat o pecičky nebo náušnice visací.

Náušnice podle materiálu

Mezi luxusní kousky patří náušnice vyrobené ze zlata. Výraznější kousky se vyrábějí ze zlata žlutého, jemnější pak ze zlata bílého nebo růžového. Je to materiál kvalitní, který nabízí dlouhou životnost. Některé kousky se dokonce dědí z generace na generaci. Všechny tři druhy zlata jsou charakteristické svým vysokým leskem.

Dalším materiálem je stříbro, které je jemnější a vhodné pro mladé dívky nebo děvčata. Stříbrné náušnice jsou cenově dostupné a jsou vhodnou volbou třeba i pro sportovní aktivity. Dají se dobře kombinovat s dalšími doplňky. Velmi oblíbené jsou náušnice vyrobené z chirurgické oceli. Je odolnější, než stříbro.

Široký výběr originálních kousků naleznete na e-shopu magiepriridy.cz.